DESPRE NOI

Universitatea INCSR Horapollo este considerată cea mai importantă platformă educațională de cercetare şi cultură cu tematică păgână din România, dobândind, în cei peste 5 de ani de existenţă, un solid prestigiu naţional şi internaţional.

Generaţii de studenţi şi formatori au reuşit să impună INCSR ca una din organizațiile de referinţă pentru întreaga colectivitate păgînă românească, fiind prima organizație românească de referință pentru comunitatea păgână.

INCSR Horapollo oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile şi formele de pregătire non-formală: 5 de programe de studii de acreditare prin Universal Life Church, 5 programe de atestare clericală, 1 program de pregătire teologică generală, 2 programe de practică ezoterică, 1 program de formare continuă. Toate programele oferite sunt acreditate sau autorizate prin intermediul Universal Life Church. 

Diplomele acordate de INCSR Horapollo sunt recunoscute în majoritatea ţărilor lumii. În cadrul INCSR Horapollo funcţionează programe de studii organizate în colaborare cu  organizații prestigioase din străinătate. Absolvenţii acestor programe pot primi diplome din partea INCSR Horapollo.

INCSR Horapollo este unul din cele mai importante centre de cercetare ştiinţifică păgână din ţară.

În prezent, INCSR Horapollo are aproape 40 de studenţi şi peste 10 formatori.